Alt i autolakering

Vi lakerer stort som småt. Nedenfor kan du læse om de forskellige arbejdsområder vi tilbyder lakering inden for.

  • Autolakering
  • Reparation
  • Fælge
  • Motorcykel
  • Varevogne

Autolakering

Autolakering er både en passion og et håndværk hos os, som vi bliver ved med at forfine og udvikle. Målet er et perfekt resultat, der holder i hele bilens levetid. Det gælder uanset om reparationen kun er en mindre ridse eller en lakering af hele bilen.

Vi ved, at ikke to lakeringer er ens, og at det kræver håndværksmæssig indsigt at vurdere, hvordan hver enkelt opgave bedst udføres. Vi udbedrer alle skader efter de til enhver tid gældende retningslinjer fra bilens producent.

Når en skade skal udbedres, er farvetilpasning en væsentlig forudsætning for at det nylakerede område passer til resten af bilen. Faglig ekspertise og de rette farvestyringsværktøjer er med til at skabe de bedste resultater. Vi mestrer begge dele.

I alle processer lige fra forbehandling over selve lakeringen til klargøring af bilen er der fokus på kvalitet og alle opgaver udføres professionelt med stor faglig stolthed og passion.

Fleksibilitet og samarbejde er i højsædet, når du vælger at samarbejde med os.

Kontakt os og hør mere

Reparation

Er bilen ramt af en indkøbsvogn ved supermarkedet? Er kofangeren blevet skrammet? Med tiden er det svært at undgå, at bilen får mindre ridser og buler. Vi hjælper dig godt videre.

Bilen bliver som ny

Hos Centervejens Autolakering får vi bilen til at se ud som ny igen. Du kan nemt og hurtigt få udbedret bilens småbuler og grimme ridser. Vi følger bilproducenternes anvisninger og sørger for, at resultatet bliver perfekt og langtidsholdbart.

Større bilskader

Har du en større skade på din bil, hjælper vi gerne med kontakt til dit forsikringsselskab. For at sikre, at karrosseriskader bliver udbedret efter bilproducenternes forskrifter, henviser vi til en af vores professionelle samarbejdspartnere.

Hos LAKexperten er vi specialister i at udbedre revner, ridser og andet på plastdele, hvis uheldet er ude. Vi benytter naturligvis kun godkendte produkter, som opfylder bilfabrikanternes krav.

Vidste du:

  • At kofangere er en del af bilens kollisionsbeskyttelse og det kræver derfor særlig uddannelse at kunne reparerer plast, sådan bilen fortsat overholder gældende sikkerhedsbestemmelser.
  • Ikke alle produkter er godkendt af bilproducenterne til at blive benytte til plastreparationer.
  • LAKexperten udfører plastreparationer på alle plastemner.

Kontakt os og hør mere

Fælge

Skrammer på alufælgene, øv!! Hvad koster en ny fælg? kan den skaffes? Mange gange kan løsningen være at lakere fælgene og denne opgave kan vi løse for dig.

Hvis du har ønsker omkring speciallakering af fælgene, kan der vælges mellem mange forskellige farver, også chrome effekt lakering kan udføres med succes.

Dog vil vi fraråde at få lakeret 1 ud af 4 fælge i chrome, her skal alle fælge gerne lakeres for et godt resultat, da der er meget stor forskel på de forskellige chrome effekter.

Flerfarve lakering af fælgene kan også være en mulighed, tag en snak os omkring priser og muligheder.

Kontakt os og hør mere

Motorcykel

Vi er uddannede til at lakere din MC, hvis uheldet skulle være ude. Og særligt i sommersæsonen, ved vi hvor vigtigt det er, hurtigt at få din MC ud at køre igen.

Kan du undvære din MC i længere tid for eksempel i løbet af vinteren, så kan vi måske give dig en ekstra god pris på lakering.

Kontakt os og hør mere

Varevogne

Det kræver specialviden og særlig omhu i arbejdet forud for lakeringen, for at kunne levere varen til de store vogne. Det kan vi. Vores storvognslakering er ikke bare flot. Den er også særdeles langtidsholdbar og med til at sikre, at din lastvogn holder til at blive brugt. Vi er din garanti for at lastvognen kan tilbagelægge tusindvis af kilometer i al slags vejr uden at miste farve og finish.

Kontakt os og hør mere

Det siger vores kunder

Er du interesseret?